Kapitola první

Když Naruto dorazil domů bylo už pozdě v noci, ne-li velmi brzy nad ránem.

Rozsvítil v chodbě matné žlutavé světlo, zul si boty a sundal mikinu. Pověsil ji na věšák, boty skopnul do botníku. S batohem v ruce se přesunul do malého obýváku.

Zapnul televizi, kterou stejně nevnímal a měl ji spíše jako zvukovou kulisu, svalil se na starý gauč a na stůl si vyndal všechno náčiní potřebné k tomu, aby si mohl ubalit jointa – tabák, papírky, filtr, drtičku, nůžky, zapalovač a samozřejmě paličku trávy. Otevřel drtičku a nastříhal do ní pomocí nůžtiček nahrubo paličku trávy, přidal do ní trochu tabáku z cigarety. Drtičku zavřel a několikrát s víčkem otočil. Smotal si připravený filtr a vsadil ho do papírku. Mezi ukazováček a palec levé ruky si chytil filtr s papírkem, přidal do toho nadrcenou směs, olíznul papírek po celé délce a motal, dokud se mu nepodařilo umotat si brko. Vzal zapalovač, škrtnul a zapálil si. Popotahoval několika krátkými šluky. Vyfouknul a uvelebil se v gauči. Zíral na barevnou obrazovku, ale absolutně nevnímal to, co tam zrovna dávali. Šlukoval a vyfukoval.

Pokračoval tak do doby, dokud se dalo z jointa kouřit. Cítil se uvolněněji, a tak nějak vnímal, že je mu zase na chvíli všechno jedno. Típnul zbytek do popelníku a zapálil si cigaretu. Vždycky si potom musel zapálit i normální cígo. Cítil pomalu přicházející sucho v ústech, a proto si nalil skleničku minerálky. Zhluboka se napil, aby svlažil hrdlo. V tu chvíli mu začal zvonit telefon.

,,Jo?“ ozval se hned potom co hovor přijmul.

,,Čau Naruto, domluvil jsem ti schůzku s Gaarou, teda jestli budeš mít zájem,“ ozval se mu do telefonu jeho nejlepší kamarád.

 ,,Jo, klidně. Nějaký prachy se hodí vždycky,“ zasmál se blondýn chraplavým hlasem.

,,Oukej, máš u sebe tužku a papír? Nadiktuju ti Gaarovo číslo, máš se s ním spojit, abyste se domluvili, co a jak. Můžeš mu zavolat klidně ještě teď hned.“

Po hovoru s Kibou, vytočil Naruto číslo svého nového zákazníka. Domluvili si schůzku na druhý den na osmou večer. Naruto si napsal jeho adresu na papírek, aby ji náhodou nezapomněl.

Potom vypnul televizi, šel se rychle osprchovat a lehnout si. Spolknul tabletku rohypnolu pro lepší spaní a usnul bezesným hlubokým spánkem. Problémy se spaním měl už delší dobu.

***

Druhý den ráno si udělal silnou kávu. Bez cukru i bez mléka. Takhle to pil od doby, co se na něj Sasuke vybodnul. Ani netušil proč vlastně, jakoby mu cukr a mléko zesvětlovaly růžové brýle.

Povzdychnul si a zamíchal lžičkou horký černý nápoj. Usrknul.

,,Jde to se mnou pěkně do hajzlu,“ zamumlal si pro sebe a nevědomky hladil ouško hrnku nahoru a dolů.

Bylo teprve devět ráno. Měl před sebou ještě dalších jedenáct hodin, než se sejde s tím Gaarou, kterého mu Kiba dohodil. Přemýšlel, jak do té doby zabít čas. Práci neměl. Přišel o ni asi čtrnáct dnů potom, co se na něj Sasuke vykašlal, což už bylo vlastně před půl rokem. Něco málo měl našetřeno, ale to byla taková ta finanční rezerva, na kterou sahat nechtěl. Až v případě, kdy už to bude kurva špatný.

Věděl, že by si nějakou pořádnou práci najít měl, ale… ale tak nějak věděl, že by v ní prostě nevydržel. Kupodivu mu tenhle bídný chudý život nějak vyhovoval.

***

V osm hodin přesně klepal na dveře Gaarova domu. Otevřel mu poměrně hezký zelenooký rudovlasý kluk se zvláštním tetováním na čele, v dá se říci stejném věku jako byl on.

,,Ahoj, pojď dál,“ usmál se na něj, ,,Už na tebe čekám.“

,,Ahoj,“ usmál se na něj trochu rozpačitě Naruto a prošel kolem něj do malé útulné chodbičky.

,,Vlevo je obývák, udělej si pohodlí, já zatím přinesu něco k pití,“ mávnul rukou mladík směrem k obýváku.

Blondýn přikývnul a s tichým díky se tam odebral. Ještě pořád byl z nových dohozených schůzek nervózní, ale nervozita z něj pak vždycky nějak opadla, když zjistil, že dotyčný je v pohodě a není to nějaký úlisný starý prase.

Gaara se za chvilku objevil v obýváku a přinesl s sebou dvě sklenky, láhev dobré skotské a led. Nalil jim oběma do sklenek a přidal kostky ledu.

,,Tak na dnešní večer,“ nastavil svou sklenku.

,,Na večer,“ pousmál se Naruto, přiťukli si a napili se.

,,Takže… chceš si něco dát předtím nebo na to skočíme rovnou?“ přešel rudovlásek rovnou k věci.

Blondýnek položil sklenku na stůl. Udělal to tak i s tou Gaarovou. Strhnul ho v momentě pod sebe.

,,Mmh, rád bych na to skočil rovnou. Dělám to rád za střízliva.“ špitnul a zcela nenuceně spojil svoje rty s druhými.

Mladík mu přišel sympatický už od prvního pohledu, takže se na něj chuť si zadovádět dostavila v momentu.

,,To se mi líbí,“ ušklíbnul se rudovlásek pod ním a více prohloubil polibek.

Naruto slabě vzdychnul, když mladík se smaragdovýma očima ve svých prstech promnul pod trikem jeho bradavky. Přetáhnul si tričko přes hlavu.

,,Mmh, moc pěkný,“ zhodnotil Gaara podmanivým hlasem blonďáčkovo opálené vypracované tělo a též se vysvléknul z trička.

,,Taky nejsi k zahození,“ ušklíbnul se drze Naruto a přisál se rty na jeho krk.

Gaara zasténal. Jeho přirození už se bolestivě tísnilo v kalhotách. Potřeboval ho uvolnit. Rozepnul si proto kalhoty a zašátral rukou pod trenkami.

Naruto toho šikovně využil. Stáhnul mu kalhoty a zahodil je daleko za sebe. Celkem hladově, jako kdyby to snad dlouho neměl, se vrhnul na tvrdý a nalitý penis před sebou.

,,N-Naruto!“

Na pár sekund se staršímu mladíkovi zatmělo před očima. Užíval si tu horkou a vlhkou šikovnou pusinku s ještě šikovnějším jazykem, jenž mu bloudil po přirození.

Naruto jezdil po jeho mužství jazykem, občas přidal i zoubky pro větší dráždivost a požitek. Olizoval špičku, párkrát ji stisknul mezi rty, nechal si penis vklouznout až hluboko do krku. Občas i zavibroval. To se naučil kvůli Sasukemu. Tohle ho vždycky rozrajcovalo na nejvyšší možnou míru. A evidentně to zapůsobilo i na Gaaru. A ostatně i na desítky dalších, které prošli pod jeho rukama.

,,Kurva!“ vyjíknul chlapec a rychle od svého klína blonďatou hlavu odendal.

,,Co se děje? Udělal jsem snad něco špatně?“ zeptal se nevinně Naruto a laškovně si hbitým jazykem přejel po rtech.

Gaara, celý zrudlý vzrušením, rychle oddychoval. Stáhnul si mladíka na sebe a spojil jejich rty v dalším vášnivém polibku.

,,Ne… jen… ještě chvíli a byl bych… a to já ještě nechci,“ šeptal mu přerývavě do úst, a přitom se dobýval rukama do jeho kalhot.

***

Když si spolu dva chlapci dostatečně vyhráli, užili si a ulevili si, Gaara vytáhnul z peněženky několik bankovek a podal je druhému.

,,Doufám, že nevadí, že si na tebe uložím číslo a občas ti zavolám. Bylo to vážně moc dobrý,“ řekl mu spokojeným hlasem.

Naruto dotáhnul v rukách pořádně jointa a poté si od Gaary peníze vzal. Strčil si je do kapsy.

,,Jo, klidně. Nemám s tím problém,“ souhlasil s přikývnutím hlavy a škrtnul zapalovačem, aby si zapálil.

Párkrát si šluknul a podal jointa Gaarovi.

,,To jsem rád… mimoto, jak dlouho už…“ nechtěl to nějak doříct.

Nebo spíš momentálně nedokázal najít vhodný výraz, aby tím druhého nějak neurazil. To ani v nejmenším nechtěl.

,,Chodím za peníze?“ ušklíbnul se Naruto.

Gaara přikývnul a podal mu zpět brko.

,,Jsou to, hm… tři měsíce… ale nemysli si, nechodím jen tak s každým. Buď někoho najdu někde na večírku, diskotéce, v klubu anebo dbám na doporučení Kiby… Třeba jako dnes… Vážně nemám zájem o to plnit chlípný představy starejch tlustejch páprdů, co jsou na mladý kluky,“ vysvětlil.

,,Kiba už v tom plave dlouho. Přiznávám, že taky není k zahození, ale už to užívání je na něm dost vidět,“ zhodnotil Gaara polohlasem se zvláštním, skoro až starostlivým tónem.

,,On už v tom jede rok. Od smrti svý mámy… Nějak to neunesl a šlo to s ním z kopce. Stejně jako já začínal na trávě… sem tam si zobnul extázi, pak přešel na perník a kokain. Doufám jen, že nespadne až k heráku,“ zamračil se blonďák.

,,A co jsi všechno zkusil ty?“ zeptal se Gaara.

,,Tráva je u mě na běžným pořádku. Jelikož v noci nemůžu pořádně spát, beru si tabletku rohypnolu, ale už to taky moc nezabírá. Sem tam nějaká ta extáze v klubu na uvolnění… nebo LSD… a párkrát taky už perník… Zatím mi to takhle docela stačí,“ svěřil se mu popravdě.

Nemělo smysl zapírat nebo zbytečně machrovat.

,,A začal si proč?“ zeptal se ho rudovlásek na dost bolestivé téma.

Naruto si mlčky zapálil cigaretu a loknul si nalité skotské. Chvilku tekutinu převaloval v ústech, než ji polknul. Možná si jenom nechával čas na to, aby si promyslel, jestli se chce svěřit i s tímhle.

,,Po rozchodu s přítelem. Vykašlal se na mě a já doteď ani nevím proč. Prostě mi jednoho dne zavolal s tím, že je konec. Všude si mě zablokoval, přestěhoval se. Už půl roku jsem ho neviděl… Vůbec jsem to nepobíral. Doteď to nepobírám.“

,,Zavolal?“ zamrkal udiveně, ,,Neměl ani tu hrdost říct ti to do očí?“

,,Jo, zavolal. Asi jsem ho už omrzel. Jinak si to nedokážu vysvětlit. Nemám dojem, že bych udělal nějakou chybu, něco, čím bych ho vytočil až k tomu, že by se semnou chtěl rozejít. Bylo nám spolu fajn. Neměli jsme problémy.“

,,Jak dlouho jste spolu byli?“

,,Něco málo přes dva roky.“

***

,,Příští týden budu mít zase nějak čas, ozvu se ti, jestli chceš,“ loučil se s ním o několik proklábosených desítek minut později Gaara ve dveřích.

,,Dobrá, budu s tím počítat. Měj se.“ mávnul mu blondýnek s úsměvem a pomalým krokem odcházel.

Gaara se za ním ještě několik vteřin díval, než zavřel dveře.

Naruto sotva zahnul za první roh ulice, když ho zastavil čísi překvapený hlas.

,,Naruto?“

Vzhlédl od země, do které celou dobu zarytě koukal. Před ním stála Temari. Jedna ze Sasukeho velmi blízkých kamarádek. Nepříjemně ho v tu chvíli bodlo u srdce, ale snažil se to nedat najevo.

,,Čau Tem,“ pousmál se.

,,Co jsi tu dělal?“ zamračila se, ale ne nijak nepřátelsky a hlavou kývla k domu, ze kterého před chvilkou odešel.

Překvapeně na ní zamrkal, než mu v hlavě secvakly jedna a jedna.

,,Byl jsem na návštěvě u tvýho bráchy. Je na tom snad něco špatně?“ odtušil s pozdviženým obočím

,,N-ne, jen… to nic, měj se,“ řekla jen trochu zaraženě.

,,Fajn, tak se měj,“ zamručel, mávnul na ní a opět se dal do kroku.

Už bylo pozdě.

Napsat komentář