Zasláno do Tajemství

Kapitola šestá: První polibek

Tmavovlásek se se Sakurou ještě chvíli bavil přede dveřmi, než zase zašel dovnitř. Našel Naruta, jak sedí na posteli a pohledem skenuje podlahu před sebou.

,,Jsi utahaný?“ zeptal se ho.

,,Ani ne, spal jsem sedm dní, jak bych mohl být unavený,“ vydechl.

,,Jak je možný, že si se tak rychle uzdravil? Sakura říkala, že to vypadalo, jako kdyby tě napadlo zvíře,“ zamračil se Sasuke.

,,Kouzlo,“ zasmál se tajemně Naruto.

,,Nevěřím na kouzla.“

,,Tsunade dokáže zázraky,“ pokrčil rameny blonďák.

,,Nevěřím ani na zázraky.“

Sasuke k němu přistoupil. Tyčil se nad ním jako nedostupná hora s rukama založenýma na prsou.

,,Nech to být, jo?“ vydechl nakonec blondýn a plácl sebou opatrně na postel.

,,Nenechám.“

,,To Tsunade teda vybrala dobrého opatrovníka,“ protočil očima a sledoval strop nad sebou.

Sasuke si bez pozvání sedl k němu na postel.

,,Už mi řekneš, co se děje?“

,,Řekl jsem ti, že aby ses to dozvěděl, musel bys to ze mě vymlátit,“ ucedil Naruto s úšklebkem.

,,To by teď zas takový problém nebyl,“ ucedil starší shinobi.

,,Tak do toho,“ vyzval jej modrooký ninja hravě.

Sasuke nechápal, co to do něj vjelo, ale hbitě se nad Narutem rozkročil. Kolena si uvelebil vedle jeho boků a ruce si opřel vedle jeho hlavy, obličej naklonil blízko k tomu jeho. Šíleně blízko. Jejich nosy se skoro dotýkaly.

,,Nemám v úmyslu tě mlátit, chci, aby si mi to řekl. Vím, že se něco děje. Něco se děje s tebou. Upřímně nevím co, ale sere mě, že to nevím. Nesnáším tajnosti a to, že ze mě dělá někdo idiota. To jsem na tvém žebříčku tak strašně nízko, že mi to nedokážeš říct? Co by se stalo tak strašnýho, hmm?“ vyzvídal černovlasý mladík a bedlivě pozoroval výraz v přítelově tváři.

Naruto si upřímně tuto blízkost strašně užíval, ale na druhou stranu byl z toho děsně nervózní. Kdo kdy se takhle k Sasukemu přiblížil? Nejspíš nikdo, když nepočítal Sasukeho soupeře v boji a jeho rodinu, která už dávno neexistovala.

,,Nejde to,“ vydechl posmutněle.

,,Proč by to nešlo?“

,,Je to tajné.“

,,Nikdy si žádné tajemství nebyl schopnej udržet dýl jak tejden, tak proč kvůli tomuhle děláš takový drahoty?“ pozvedl obočí.

Blonďák se téhle konverzaci chtěl vyhnout, a chtěl se taky z pod Sasukeho nějak dostat. A jak se, tak snažil z pod něj vysunout, nadzvednutým stehnem zavadil jemně o Uchihův rozkrok. Ztuhl v pohybu a rozšířily se mu oči nenadálým vzrušením, když zaslechl ze Sasukeho úst překvapený sten. Rychle zamrkal.

,,P-p-pro-pro-miň,“ zakoktal se rudý až za ušima.

Sasuke byl stejně překvapený jako on. Jak je možné, že to bylo tak příjemné? Že ho to… vzrušilo? Že mu slast projela najednou celým tělem, od hlavy až po konečky prstů na nohou? Stále překvapen tím, co ten jednoduchý pohyb způsobil, začal svůj obličej zcela nekontrolovatelně přibližovat blíž a blíž až se nakonec jemně dotknul svými rty těch druhých. Zavřel oči a zůstal tak, jak byl. Skloněný s přitisknutými rty na těch Narutových. Byly měkké a plné. Poddajné a vábivé.

Blonďák vykuleně zíral na tmavovláskovu tvář. Byl naprosto vyveden z míry, ale bylo mu to příjemné. Ucítil, jak se Sasuke přitiskl na jeho rty pevněji. Zavřel oči a vyšel mu konečně vstříc.

Začali se líbat. Pomalu. Jemně. Ochutnávali se. Oba tiše mručeli, jak moc se jim to líbilo a jak si ani jeden z nich nepřipouštěl, že je to vlastně… divné.

Sasuke klesnul z dlaní na předloktí, aby mu mohl být blíž. Dlaněmi zajel do těch rozčepýřených vlasů a pevně, avšak ne nikterak bolestivě, je sevřel. Snížil se i v bocích a přišpendlil tak blonďáka natěsno pod sebe.

Naruto mírně vzdychnul a pootevřel ústa, když ucítil tmavovláskovu váhu na svém těle. Toho druhý využil jako pozvánku dovnitř. Líně svým jazykem vklouznul do těch horkých vlhkých úst a dotknul se špičkou druhého jazyka. Takový proud slasti, který pronikl do jejich těla, nečekal ani jeden z nich. A možná ten proud navrátil Narutovi zpět vnímání.

,,S-Sasuke… c-co to děláš?“ vydechnul zaraženě.

Ta čtyři slova vrátila do reality i druhého chlapce. Otevřel oči a prudce se stáhl.

Oba zrychleně dýchali. Jemné ruměnce zdobily jejich obličeje.

,,P-promiň. Nevím, co to do mě vjelo,“ vyhrkl Sasuke a urychleně z něj slezl na zem.

,Bože, chutnal tak skvěle. Je vůbec možný, že se mi to tak líbilo?‘ pomyslel si a nevědomky si jazykem přejel po rtech.

Pořád na nich cítil ty jeho.

Naruto se opřel o lokty.

Nastalo mezi nimi trapné ticho.

Sasuke skenoval zemi pod sebou a blondýn svíral pevně povlečení v ruce a s hraným předstíráním zkoumal jeho barvu.

,,M-máš hlad?“ vydechl nakonec starší mladík.

,,Uhm, jo… něco bych si dal,“ kývnul Naruto.

,,Chceš zajít na ramen?“ nabídl mu Sasuke.

,,Rád.“

Blonďák se pomalu zvednul z postele. Přešel opatrně k botníku, přece jenom ještě neměl tolik sil, aby se dokázal rychle pohybovat. To ležení na posteli bylo moc dlouhé. Shýbl se a sebral první boty, na které narazil. Obul si je a popadl peněženku z poličky na klíče, která už tam čekala dobrý týden. Obrátil se na svého společníka.

,,Jdeme?“ pobídnul ho.

,,Nepřevlékneš se?“

Sasuke poukazoval na fakt, že Naruto měl stále na sobě jeho oblečení, které mu opravdu slušelo.

,,Ne, je to… pohodlný… Volný ale pohodlný,“ zazubil se na něj blonďák.

Sasuke s lehkým úsměvem přikývnul a přidal se k němu.

***

V Ichiraku Ramen se potkali se Sasukeho novým týmem.

,,Nazdar, Naruto! Slyšel jsem, že jsi byl v nemocnici, už jsi v pořádku?“ přivítal ho Kiba nadšeně.

Naruto se Sasukem si sedli vedle něj.

,,Jo, už je to dobrý, jak vidíš, jsem jako rybička,“ zazubil se na něj blondýnek.

,,To jsme rádi, báli jsme se o tebe,“ přiznala Hinata a opět lehce zrudla, jako téměř pokaždé, co mluvila se svým idolem.

,,A jak jste si zvykli na Sasukeho? Nezlobí vás tam moc?“ změnil rychle téma.

Kiba se zasmál.

,,No… na místě bručouna už nám sice kraluje nějaký ten rok Shino, ale teď má opravdu silného konkurenta,“ zařehtal se hnědovlásek.

Sasuke protočil očima a ušklíbnul se.

Oba nově příchozí si objednali misku ramenu. Naruto svůj nejoblíbenější vepřový miso ramen a Sasuke ten klasický.

,,A co ty? Doneslo se k nám, že si do týmu přibral dva nové členy,“ začal Shino zcela nenuceně.

Hinata do něj neznatelně drkla. Nesměli o tom přece mluvit.

,,Docela to ujde,“ mávnul nad tím Naruto rukou, ,,Yamato je fajn týpek… Ale Sai je docela divnej. Takovej nemastnej, neslanej…“

,,Slyšel jsem, že byl v Rootu, patří tam i jeden z našeho klanu,“ nedal se dál Shino a pokračoval i přes to, že do něj pod stolem Kiba zlehka kopnul nohou.

,,Myslíš Toruna?“

,,Jo, znáš ho?“

,,Ne osobně, ale Sai ano. Ptal se mě na tebe právě skrze něj. Jestli tě náhodou neznám,“ pokrčil rameny modroočko.

,,Říká se, že je to v Rootu docela přísné,“ komentoval Shino dál.

Pamatoval si na den, kdy byl malý a s Torunem byli v lese. Potkal tam svého otce s Danzouem. A Danzou jej právě chtěl do Rootu přibrat, místo něj se ale přihlásil Torune. Dodnes mu za to byl ohromně vděčný.

,,Sai o tom moc nemluvil. Zmínil se o tom akorát trochu Yamato,“ odvětil Naruto zamyšleně a přitáhl si k sobě blíž misku, kterou před něj Teuchi postavil.

Sasuke ho bedlivě poslouchal. Co kdyby se náhodou dozvěděl něco zajímavého.

,,Hele, vidíme Naruta po dlouhé době, nemůžeme se bavit o něčem zábavnějším?“ prohodil nakonec rychle Kiba, aby přešli k odlehčenějšímu tématu.

***

Domů se mladí a zkušení ninjové dostali až k večeru. Nakonec to neskončilo jenom u ramenu, ale všichni se přesunuli do baru na sklenku. Příjemně se bavili o všem možném, dokonce se do hovoru přidala i jindy jinak zamlklá Hinata. Možná na ni saké trochu zapůsobilo a rozvázalo ji jazyk.

,,Netušil jsem, že Hinata dokáže tak skvěle vyprávět,“ zasmál se blondýnek a rozsvítil v místnosti.

,,Saké dělá divy,“ odtušil Sasuke, ,,rozmotá jazyk každému.“

,,Proč v tom vidím zase dvojsmysl?“ povytáhl Naruto obočí.

,,Nemyslím si, že je to dvojsmysl,“ zamručel Sasuke s pokrčením ramen a sledoval, jak si jeho bývalý parťák rozepíná jeho mikinu.

,,A co to tedy je?“ zasmál se Naruto a mikinu přehodil přes opěradlo židle.

,,Hmm, řekl bych dokonce trojsmysl,“ blesklo se Sasukemu v očích pobaveně.

,,Něco takového existuje?“ rozesmál se mladší.

,,Tak jak jinak chceš nazvat něco, co má tři významy?“

,,Hmm, to je fakt…“ pokýval nakonec blonďák hlavou… A jaké to má teda tři výrazy? Mě napadají pouze dva… Pomůžeš mi roztáhnout gauč? Bohužel tu nemám postel pro hosta.“

,,První význam je,“ Sasuke se postavil na začátek gauče a Naruto na jeho konec, ,,že rozvázáním jazyka myslím to, že se uvolníš a rozpovídáš se,“

Jedním pohybem naráz gauč roztáhli.

Naruto se přiloudal ke skříni, kde vyhrabal náhradní polštář a přikrývku, kterou hodil po Sasukem.

,,Druhým významem je to, že by ti to mohlo rozvázat jazyk, abys mi konečně řekl tu věc, kterou tak šíleně tajíš,“ položil polštář a přikrývku na gauč a posadil se na něj.

Naruto se zamračil a postavil se před Sasukeho s rukama založenýma v bok. Zase to všechno přiřazuje k němu.

Tmavovlásek zvedl hlavu a pohlédl mu do vzpurných tajemných modrých očí.

,,A ten třetí význam?“ zeptal se tiše blonďák.

Černovlásek vystrčil špičku jazyka a jemně si s ní přejel po spodním rtu. S pousmáním zjistil, že si z toho Naruto svůj spodní ret roztomile skousnul. Zvedl ruce, položil je Narutovi na boky a přitáhl si ho tak k sobě blíž.

,,Třetím významem je,“ stáhnul překvapeného a strnulého ninju na svůj klín, ,,že by ti to mohlo rozvázat jazyk tím způsobem, že až tě znovu políbím, mohl by ses do toho pořádně přidat,“ řekl tichým podmanivým hlasem.

,,Sasuke,“ zašeptal omámeně blondýnek.

Víc říct ani nestihl, protože se k němu jeho bývalý parťák natáhnul a opět uvěznil jeho rty. Ze začátku byl opět velmi překvapený a možná za to opravdu mohlo saké, které příjemně proudilo v jeho žilách nebo prostě jen Sasukeho úžasné rty, ale nakonec se zapojil. Prohloubil polibek tím, že už mu netrvalo tak dlouho, aby pootevřel pusu. S radostí a tichým stenem přivítal tmavovláskův jazyk ve své puse.

Sasuke přesunul svoje ruce z jeho boků na záda a natisknul si ho víc na sebe. Sám se na gauči pořádně narovnal, aby líp dosáhnul na jeho rty, které ho doslova učarovaly.

,,C-co to dě-děláme?“ vzdychnul tiše Naruto.

,,Je ti to nepříjemné?“

,,N-ne.“

,,Tak mlč a užívej si to,“ přikázal jemně Sasuke.

Napsat komentář