Kapitola třetí

Po odchodu z Hinatina bytu si ještě na ulici Naruto přepočítal všechny utržené peníze.

,Dneska to bude fajn den,‘ zhodnotil, když si vzpomněl, že má ještě schůzku s tím týpkem, který mu včera napsal, ,Pokryje mi to nájem, a ještě něco mi i zbude navíc. Kéž by se takhle dařilo pořád.‘

***

Když se dostal domů, snad jako na zavolanou mu mobil hlásal příchozí zprávu.

Neznámé číslo: Pokud to dnes stále platí, klíče najdeš pod rohožkou.

Blondýnek se mírně pousmál a sám pro sebe si kývnul.

Naruto: Platí… Jak se vůbec jmenuješ?

Odepsal mu. Zatím si ho do telefonu nijak neuložil, a to se mu moc nelíbilo. Rád by o něm aspoň něco málo věděl. S Gaarou si stihnul i docela příjemně popovídat, než se dohodli na schůzce.

Neznámé číslo: Záleží na jméně?

Pozdvihl obočí.

Naruto: No, rád bych věděl, jak tě mám oslovovat a jak si tě mám v mobilu uložit. Přijde mi zvláštní psát si s někým a nevědět, jak se jmenuje.

Neznámé číslo: Na seznamkách si taky píšeš s lidmi, kteří používají přezdívku, aby si jejich jméno neznal.

Naruto se pohodlněji usadil v křesle. V jedné ruce držel hrníček s kávou, kterou si mezitím stihnul uvařit a v druhé telefon. Chvíli koukal na zprávu, než zase odepsal.

Naruto: A ty máš nějakou přezdívku?

Ten člověk ho začínal zajímat. Nevěděl proč. Neznal ho. Nevěděl, jak vypadá, jak se jmenuje, kolik je mu let. Adresu, kterou mu poskytnul si musel najít na internetu, aby vůbec věděl, jak se tam má dostat.

Neznámé číslo: Mám jich hodně.

Přišlo jen.

,Tajemnej,‘ ušklíbnul se pro sebe.

Naruto: A řekneš mi nějakou?

Fakt to tu bude z něj tahat takovou dobu? Co je těžkého na tom říct, jak se jmenuje nebo jak mu lidé přezdívají?

Neznámé číslo: Obvykle nechávám lidi, aby mi přezdívku dali sami. Udělám to tak i u tebe.

,Koukám, že dnes to bude asi opravdu zajímavý,‘ pomyslel si a usrknul horkého nápoje.

Naruto: Co se bude dnes dít? Mám si vzít něco speciálního?

Nevěděl, proč to vlastně psal. Většinou mu bylo jedno, co se bude dít a rozhodně se nikdy neptal, jestli si má vzít něco speciálního. A rozhodně si takhle s dohodnutými lidmi nepsal. Většinou si zavolali, chvilku se pobavili, dohodli se, ale tenhle kluk nebo muž nebo co to vůbec bylo, si volat nechtěl. To už zkoušel cestou domů od Hinaty.

Neznámé číslo: Chceš popsat co s tebou chci dělat, jo?

Nechápal to, ale jeho tělem projela vlna vzrušení.

Naruto: Jo.

Položil hrnek na stolek a čekal, dokud mu nezapípá mobil.

Neznámé číslo: Až přijdeš ke mně, půjdeš rovně chodbou do obývacího pokoje. Nikde nerozsvítíš. Půjdeš potmě. Nemusíš se bát, že bys tam do něčeho narazil… Až přijdeš do místnosti, odložíš si, co uznáš za vhodné. Postavíš se doprostřed pokoje a počkáš, než přijdu. Bez hnutí. Zavážu ti oči. A…

,A co do hajzlu? Nemůžeš to nechat takhle otevřený,‘ zavrčel v duchu, když už dál nebylo nic psané.

Překvapeně si uvědomil, že se rukou ledabyle hladí po rozkroku.

Naruto: A dál?

,Sakra, co je ten týpek zač? Co to se mnou je, panebože?‘

Neznámé číslo: A dál uvidíš. Nech se překvapit, ale upozorňuji tě, že to bude noc, na kterou jen tak nezapomeneš… Důležité je, aby si dbal mých pokynů. Nikde nerozsvěcuj a nech si zavázat oči. Nemusíš se bát.

Naruto nevědomky vytáhnul svůj penis z kalhot a začal se hladit. Neodepisoval.

Neznámé číslo: Jsi nadržený?

,To sakra jsem!‘ pomyslel si nehledě na to, že jen před pár hodinami si užil ranní sex s velmi vnadnou dívkou, ,Musím si dát brko.‘

Zasunul svůj penis zpět do kalhot a zvednul se z křesla. Přece si tu nebude honit u esemesek se zcela neznámým člověkem! Mezitím co přecházel k batohu, odepsal.

Naruto: Ano jsem.

Potom si svoji zlomkovou část denní spotřeby trávy ubalil a zapálil. Mezitím si četl další příchozí zprávu.

Neznámé číslo: To je moc dobře. Já sám jsem velmi vzrušený. Mé plus je v tom, že vím, jak vypadáš a jak se jmenuješ. Proto jsou moje představy o tom, co se dnes bude dít, ještě reálnější. Tvé plus je v tom, že zatím nevíš, kdo jsem já, a proto si můžeš představit kohokoliv na světě.

Blondýnek zjistil, že si ke své smůle představuje právě svého bývalého. Zavrtěl hlavou, jak se snažil myšlenky na něj vytěsnit.

***

O několik hodin později se Naruto už pečlivě chystal na další schůzku. Oblékl si černé úzké kalhoty a bílou volnou košili. Natáhnul si lehké černé sako a přes rameno přehodil tašku. Navoněl se svým nejoblíbenějším parfémem. Sprcha, kterou si před několika minutami dal a kde se taky pořádně upravil, ho příjemně uvolnila. Zamknul byt a pospíchal na autobus. Od doby, co hulil trávu a rekreačně užíval i jiné drogy, autem nejezdil. Už několikrát přemýšlel nad tím, že by bylo nejlepší, aby ho prodal, protože mu vlastně bylo úplně k ničemu.

***

Když dorazil na místo, jehož adresu měl v esemesce, a díval se na tmavý dům jeho srdce se rozbušilo nečekaným vzrušením. Co si pamatoval, ještě nikdy nedostal takovýhle požadavek na to, že svého zákazníka neuvidí. Na jednu stranu ho to opravdu nemístně vzrušovalo, na druhou stranu cítil trochu obavy o svůj vlastní kejhák.

Klíč opravdu našel tam, kde bylo popsáno. Odemknul a potichu za sebou zavřel. Nadechnul se. Byl letní večer, a ještě relativně světlo, takže dům úplně temný nebyl. Prošel chodbou a vešel do obývacího pokoje. Na gauč si odložil sako a tašku. Postavil se doprostřed pokoje. Srdce mu poplašeně tlouklo.

Cestou sem chvíli přemýšlel nad tím, že je tu samozřejmě i možnost, že ten člověk je masovej vrah, kterej ho chce zabít. Nakonec nad tím ale pokrčil jen rameny. Ať si. Aspoň by měl konečně klid.

Podvědomě ucítil, jak se v místnosti kdosi objevil. Tělo se mu rozklepalo. Měl sto chutí se otočit, ale silou vůle se udržel. Ucítil na svých očích pásku a příjemnou povědomou vůni. Nemohl si ale za boha vybavit, kde tu vůni už cítil. Bylo to tak dávno.

Páska se pomalu utáhla a on tak přišel o zrak. Viděl před sebou jenom černo. Cítil, jak se mu začaly potit ruce nedočkavostí.

Neznámý ho obešel. Začal mu rozepínat knoflíčky na bílé košili a odhalovat tak opálenou hruď. Přešel rovnou k věci.

Když rozepnul poslední knoflíček, vrhnul se na knoflík a zip kalhot svojí oběti. Kalhoty sjely dolů, následované trenkami. Viděl před sebou postavené mužství. Mlsně se olíznul a dýchnul do toho vábivého rozkroku. Penis zacukal a Narutovi vyjel z úst tichý sten.

,,Už zjistím, kdo jsi?“ zeptal se ho polohlasem.

Ticho.

Narutův penis pohltila horká ústa.

,,Ach!“ zavzdychal a zajel neznámému muži do vlasů.

Byly tak jemné na dotek. Tak načechrané. Setřásl ze svých ramen košili. Najednou ucítil, jak už nestojí nohama pevně na zemi, ale je ve vzduchu.

Neznámý ho vzal do náruče a položil na velmi příjemný měkkoučký koberec. Stáhl z něj boty, ponožky, kalhoty i trenky. Naruto se tak před ním objevil v celé své kráse. Znovu ucítil tu povědomou vůni. Přemýšlel, kde ji už cítil. Přemýšlení šlo ale okamžitě stranou, když ucítil jako jeho penis znovu obemkla měkká a horká ústa.

,,Jo,“ zašeptal nadrženě a boky začal přirážet proti šikovným ústům.

Neznámý přidal na tempu. Netrvalo dlouho a Naruto mu vybělil ústa svým ejakulátem.

Zatím se mu to vážně zamlouvalo. A taky se chtěl trochu činit a předvést se. Poslepu zašmátral rukama, chytil se dvou pevných ramen, přitáhnul si muže k sobě a jedním pohybem ho přetočil pod sebe. Kvůli pásce na očích nic neviděl a nechtěl tuhle chvíli kazit tím, že by si ji snad sundal. Šátral tedy pomalu rukama pod sebou a cítil pod prsty látku trika. Našel jeho lem a začal jej sunout vzhůru. Jakmile se přesvědčil, že si muž pod ním triko stáhnul, poslepu zamířil rukama ke kalhotám a začal s jejich rozepínáním. Poslepu to šlo těžko, ale přece jenom si s tím poradil a za chvíli byly kalhoty i se spodním prádlem odhozeny stranou. Pod rukama ucítil tvrdé a nalité přirození a když přejel palcem po špičce, zacítil známou vlhkost. Mlsně se olíznul a sklonil se k mužově klínu. Olízl ji a zaslechl přidušené zasténání. Pousmál se a začal se svým představením.

,,Mmh!“ zavzdychal muž a jeho tělo se slastně napnulo.

Ten zvuk se Narutovi zamlouval, ale zdál se mu opět povědomý, stejně jako ta omamná vůně, která se kolem něj vznášela. Pohyboval zkušeně hlavou nahoru a dolů. Lízal, sál, líbal a cucal. Pohrával si s kulkami. Tělo pod ním se vzrušeně kroutilo.

,,Naruto!“ vykřiknul muž, prohnul se a začal plnit Narutova ústa ejakulátem jenom o několik sekund později, co blondýnek začal na jeho přirození ústy vibrovat.

V tu chvíli Uzumaki ztuhnul a tělo mu zalil studený pot.

,Ten hlas.‘

Málem se zadusil spermatem, které mu v několika výstřicích proudilo do pusy. Strhnul ze svých očích pásku a zadíval se na zadýchaného muže pod sebou. Oči se mu rozšířily děsem i překvapením. Byl to…

,,Sasuke!“ zařval a okamžitě z něj slezl.

,,Do prdele,“ zaklel tmavovlasý mladík, když si uvědomil, že se takhle imbecilně prozradil.

Neměl v plánu mluvit. Neměl v plánu zasténat jeho jméno. Začal kolem sebe šátrat a hledat svoje oblečení.

Rychlostí blesku se blonďák postavil a začal hledat svoje oblečení rozházené po místnosti. Jakmile ho měl plnou náruč, nahmatal na stěně vypínač a rozsvítil. Místnost obalilo světlo.

,,Co to má kurva znamenat?!“ zařval na něj vztekle a natahoval si rychle ponožky, trenky a kalhoty.

Snažil se rychle natáhnout si i boty, a tak poskakoval po místnosti chvíli po jedné a pak po druhé noze.

,,Ahoj, Naruto,“ pozdravil ho nervózně mladík, který mu před měsíci zlomil srdce.

Napsat komentář